A Házfal megújult és egy új, kibővített szolgáltatást nyújt a társasházak számára. A régi Házfalat és a képviselőknek szóló programunkat erre találod.

Közös képviselőknek

Egyszerűsített adminisztráció, automatikus könyvelés, gyors kommunikáció, teljesen átvállalt jogi ügyintézés. És még sokminden más.

Érdekel milyen a Házfalasok élete? Próbáld ki!

Szeretnél Te is Házfal tag lenni?

Add meg az elérhetőségeidet és kollégáink 2-3 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot. Eztán egyeztetünk egy időpontot, ahol bemutatjuk neked a Házfal működését és előnyeit. A bemutató természetesen ingyenes.

Nem kell könyvelőprogramot váltanod
A Házfal szinte az összes piacon lévő könyvelőprogrammal képes együttműködni és adatokat nyerni belőle vagy szolgáltatni a számukra.

Online közgyűlés
A Házfal hitelesítési folyamatai, elektronikus aláírása, időbélyegzése és jogi biztosítása miatt a lakók leadhatják írásbeli szavazataikat online. Így könnyebb bevonni a lakókat és egyre kevesebb körgyűlést kell tartanod személyesen.

Jobb szolgáltatás a lakóknak
Amellett, hogy a Házfal a közös képviselőknek szól a lakók érdekeit is szolgálja. Az online szavazás, az új fizetési megoldások és a közösségi modulok megkönnyítik a lakók életét. Ezzel temészetesen a Te szolgáltatásod és ezzel céged is bővül.

Jogi ügyek és kintlevőségek kezelési költsége megelőlegezve
A Házfal szolgáltatási díja tartalmazza a jogi és behajtási ügyek intézését. Mivel a Házfal egy díjbeszedő vállalatként működik, ezért neked nem kell a pénzügyekkel foglalkoznod a továbbiakban.

Kommunikáció, értesítések
Mivel az átlagos regisztrációs arány 70% feletti így szinte minden lakót egy online rendszerben tudsz értesíteni. Sőt, sürgős esetben még SMS-t is küldhetsz mindenkinek.

GDPR kipipálva
Napjainkban egyre fontosabb a megfelelő adatkezelés. A Házfal használatával ezt is letudhatod, hiszen rendszerünk 100%-ban megfelel az Európai Unió irányelveinek.

Díjbeszedés
Cégünk minden díj beszedését és behajtását leveszi a válladról. Mostantól nem kell foglalkoznod azzal, hogy ki fizet és ki nem.

Keresd értékesítő kollégáinkat és ők szívesen segítenek neked

De akár kereshetsz minket email-ben a [email protected] címen, vagy hívj minket központi telefonszámunkon: +36 (30) 494 2362

Ja, és még valami. Csatlakozz Magyarország legnagyobb közös képviselői Facebook csoportjához.

Facebook-on a “Magyarországi közös kévpiselők csoportja” a legjobb hely arra, hogy közös képviselő társaidtól kérdezz vagy segítséget kérj. Az 500 képviselőből álló csoportban perceken belül választ kapsz kérdéseidre.