A Házfal megújult és egy új, kibővített szolgáltatást nyújt a társasházak számára. A régi Házfalat és a képviselőknek szóló programunkat erre találod.

Számvizsgálóknak

Online közgyűlési jegyzőkönyvek, eredmények, aláírás. Könyvelőprogramtól független számlaáttekintő. Kintlévőségek automatikus kezelése és riportálása. Egyszerűen.

Érdekel milyen a Házfalasok élete? Próbáld ki!

Szeretnél Te is Házfalat a társasházadban?

Add meg a közös képviselőd telefonszámát és értékesítő kollégáink 2-3 munkanapon belül felveszik vele a kapcsolatot. Érdemes azonban tudnod, hogy a Házfalat a társasház is megrendelheti a közös képviselő közreműködése nélkül.

Könyvelőprogramtól független
A közös képviselő, vagy könyvelő cseréjével nem kell új programot és kimutatásokat megtanulnod, hiszen a Házfal összesíti és könnyen értelmezhető formában adja át neked az adatokat.

Online közgyűlések
A Házfal hitelesítési folyamatai, elektronikus aláírása, időbélyegzése és jogi biztosítása miatt mától jóval könnyebb a közgyűlések levezénylése. Továbbá, a rendkívüli közgyűlések összehívása is pofon egyszerű.

Kevesebb munka és idő
Mivel a Házfal egyszerűbb, átláthatóbb, összeszedettebb formában tálalja az adatokat ezért nincs szükség annyi időre a pénzügyek áttekintéséhez. Továbbá, jóval kevesebbet kell a képviselőt noszogatni az adatszolgáltatáshoz.

Nagyobb kontroll a ház felett
A számvizsgálók folyamatosan rálátnak a folyamatokra, pénzügyekre. Nálunk akár naponta frissülő adatokat is láthatsz az aktuális helyzetről.

Keresd értékesítő kollégáinkat és ők szívesen segítenek neked

Elérsz minket email-ben a [email protected] címen, vagy hívj minket központi telefonszámunkon: +36 (30) 494 2362