A Házfal megújult és egy új, kibővített szolgáltatást nyújt a társasházak számára. A régi Házfalat és a képviselőknek szóló programunkat erre találod.

Társasházi lakóknak

Egy új korszak a társasházad életében. Házfal modern megoldásokat kínál a társasházi élet megkönnyítésére. Íme egy lista az újításainkról.

Érdekel milyen a Házfalasok élete? Próbáld ki!

Szeretnél Te is Házfalat a társasházadban?

Add meg az elérhetőségeidet és értékesítő kollégáink 2-3 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot. Érdemes tudnod, hogy a Házfal bevezetését, mint lakó vagy számvizsgálóbizottsági tag is kezdeményezhetitek.

Újszerű fizetési megoldások
A Házfalon minden lakó rendezheti tartozásait bankkártyával, átutalással, csoportos beszedési megbízással és csekken is. Ha szeretnéd, automatikusan levonjuk a közös költséged és nem kell vele foglalkoznod.

Online közgyűlés
A Házfal hitelesítési folyamatai, elektronikus aláírása, időbélyegzése és jogi biztosítása miatt mától akár kutyasétáltatás közben is leadhatod a szavazatod a közgyűlésen. Nem jelen lenned, hogy a véleményed érvényesüljön.

Szomszédolj, beszélgess
A Házfalon megvitathatod a ház ügyeit, megismerheted a szomszédaidat, vagy csak szólhatsz a többieknek, ha felújítasz vagy bulis estére számíthatnak,

Online mérőóra bejelentés
Soha többé nem kell óraállásokat írogatnod, jelentened a közös képviselődnek vagy a szolgáltatódnak. Online mindent elintézhetsz.

Bárhol, bármikor
Használd a Házfalat a weben, a mobilodról, tabletedről, bármikor, bárhonnan. Nem kell megvárnod, hogy hónap végén megjöjjön az egyenlegközlőd egyből látod a költségeidet.

Sürgős SMS értesítések
Volt már olyan, hogy lemaradtál valamiről a házban? Nincs víz, de nem tudtál róla? A Házfal segítségével mindenről értesítést kapsz, a sürgős esetekben pedig SMS-ben jelzünk neked.